Bătălia milioanelor.Şi dacă Neymar eşueaza fără Barcelona ?

12 Feb 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Bătălia milioanelor.Şi dacă Neymar eşueaza fără Barcelona ?

 

Cum Messi este netransferabil iar Suarez respinge din start orice discuţie , alunecosul brazilian a devenit o ţinta pentru rivalele Barcelonei.

 

Neymar şi familia amână semnarea noului contract cu echipa catalană şi în ciuda declaraţiilor de ataşament faţa de club,toata lumea e conştientă că brazilianul face calcule dupa calcule punând într-o balanţă banii pe care îi poate caştiga şi în cealalată riscul de a se prăbuşi în momentul cand nu va mai avea la dispoziţie ingeniosul tiki-taka şi magia furnizată de Messi şi ceilalţi jucători catalani.

 

 

Deocamdată ofertele sunt fabuloase ,aşa cum nu au mai fost în istoria acestui joc.

 

Real Madrid îi ofera 35 de milioane de euro pe sezon şi 30 de milioane ca primă de instalare.O plecare la Real, ar fi o lovitura pentru Barcelona care s-ar confrunta cu un al doile caz Figo. Dar riscă Neymar,dacă vrea să plece , să rămâna tot în Spania?

 

 

Manchester City are atu-ul lui Guardiola, se ştie că Pep îl vrea la echipă iar brazilianul a declarat, pe neaşteptate şi cam şmechereşte ,că ar dori să fie antrenat de fostul antrenor al lui Messi. City îi oferă 60 de milioane de euro pe sezon, sumă care e greu de comentat.

 

 

Şi United îi ofera 60 de milioane de euro pe sezon, acolo unde Neymar ar lucra,de pare, cu Mourinho.

 

Iar ultima ofertă vine din Franţa,de la PSG care-i oferă 40 de milioane de euro pe sezon.

 

 

Să-l tot doară capul pe brazilian când aude de ataţia bani deşi,probabil, îşi doreşte o ofertă mai consistentă de la Barcelona care i-a promis doar 16 milioane de euro.

 

 

In aceste conditii, mulţi mizează pe faptul că brazilianul va pleca pentru că oricât ar plusa Barcelona, nu va putea rivaliza cu ofertele şeicilor.

 

Şi ,probabil, clubul catalan nici nu ia în calcul să facă o asemenea risipă atât timp cât îl are pe Messi.

 

Şi,de fapt, nimeni nu garantează că brazilianul nu va repeta istoria lui Ronaldinho, scos repede din circuit de viaţa extra -sportivă.

Alte stiri din Sport

Ultima oră