Barcelona s-a decis:îl vinde pe Neymar!

19 Apr 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Barcelona s-a decis:îl vinde pe Neymar!

Probleme tot mai mari ]n paradisul fotbalistic al Barcelonei:Neymar va fi transferat din var[ la Manchester United pentru 193 milioane de euro-exact cat este clauza de reziliere. Tot mai mulţi responsabili ai aclubului catalan sunt nemultumiţi de viata extra-sportivă a brazilianului, fapt ce se reflectă în evoluţia de pe teren acestuia-lamentabilă trebuie,precizat.

Toata lumea îsi aminteşte de Ronaldinho care,după doua sezoane de excepţie la Barcelona ,a capotat din cauza vietii extra-sportive.

Se pare că exista şi o ofertă de la Manchester United care s-a decis să platească clauza de reziliere şi să încerce reconstrucţia pornind de la jucătorul brazilian. Nu toata lumea de la Barcelona este de acord cu plecarea lui Neymar,înca se mai speră îăn revenirea trio-ului MSN dar este clar că echipa trece printr-o criza din care nu va ieşi uşor.

Şi ca totul să fie cât mai palpitant se vorbeşte tot mai intens şi despre interesul Realui care,odată cu plecarea lui Ronaldo la PSG, l-ar dori pe Neymar pe Santiago Bernabeu.

Alte stiri din Sport

Ultima oră