Barcelona joaca jalnic. Si cata nevoie era de Pedro

30 Sep 2015
Barcelona joaca jalnic. Si cata nevoie era de Pedro
Situatie alarmanta la Barcelona:dupa Messi, Rafinha si Vermaelen, si Iniesta s-a accidentat grav, aseara, in meciul cu Bayer Leverkusen.

Mijlocasul catalan va sta pe tusa cel putin o luna si echipa lui Enrique intra intr-o perioada dificila ,cu meciuri dificile atat in campionat cat si in Liga campionilor.

Toti cei accidentati sunt jucatori de baza iar lipsa lui Messi, s-a vazut in meciul cu Bayer ,are un efect devastator asupra jocului echipei care ,pe alocuri, a fost jalnic.

Victoria cu 2-1 a fost mai degraba norocoasa si cu mai mult curaj germanii puteau obtine o victorie rasunatoare. Toata aceasta avalansa de accidentari arata ca ghinioanele au si partea lor de ironie. E vorba de Pedro care a plecat la Chelsea pe motiv ca nu joaca suficient deoarece nu are loc in formula de baza.

Acum ar fi avut loc in echipa, atat in atac cat si in linia de mijloc, pentru ca Sandro si Munir nu par a fi cele mai bune solutii. Si cat de gresit au apreciat sefii Barcelonei cand l-au lasat sa plece la Londra unde ,sigur, Pedro nu se simte prea bine-Chelea merge din dezastru in dezastru. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră