Astra lui Sumudica merge in salasul monstrului din Loch Ness!

23 Iun 2015
Astra lui Sumudica merge in salasul monstrului din Loch Ness!
Marius Sumudica si Astra vor avea o deplasare extrem de intereseanta in turul 2 preliminar al Europa League. Giurgiuvenii vor infrunta in dubla mansa echipa scotiana Inverness, din orasul al carui principal reper este lacul Loch Ness, acolo unde legenda spune ca ar salaslui celebrul monstru. Mai mult, Marius Sumudica are rau de avion, acesta urmand sa faca deplasare in Scotia pe cale maritima. 
Orasul scotian traieste, practic, prin turismul care se bazeaza parca dintotdeauna pe strainii ce-i populeaza hotelurile sau pensiunile in cautare de amanunte tari despre monstrul din Loch Ness.

Marius Niculae a stat chiar pe malul lacului
In sezonul 2007-2008, la Inverness a evoluat actualul atacant al lui Dinamo, fostul international Marius Niculae. Atunci in varsta de 27 de ani, cel poreclit Sageata avea cel mai mare salariu la echipa scotiana si a marcat 9 goluri pentru aceasta. In privinta legendei cu monstrul din celebrul lac, Niculae nu a fost deloc sensibil: "E doar marketing, erau inventii de-ale lor prin care sperau sa atraga turistii in coltisorul ala de lume", spune jucatorul care a locuit intr-un apartament situat chiar pe unul din malurile lacului.

Alte stiri din Sport

Ultima oră