Asamoah Gyan - salariu de 16 milioane de euro pe an. Platit mai bine decat Bale si Neymar

10 Iul 2015
Asamoah Gyan - salariu de 16 milioane de euro pe an. Platit mai bine decat Bale si Neymar
Nu multa lume a auzit de Asamoh Gyan.Si nici nu erau motive pentru asa ceva E un fotbalist ghanez, nu stralucit, doar bun fotbalist, constiincios si nimic mai mult. A jucat prin Europa pe la echipe deloc de prim rang:Udinese, Modena, Rennes, Sunderland. A prins un transfer la Al Ain si un salariu pe masura:220.000 de euro pe saptamana.Trebuie subliniat:220.000 de euro pe saptamana.

Acum a cazut cu tronc chinezilor de la Shanghai SIPG. Aici salariul a crescut:314.826 de euro pe saptamana. Asta duce cam la 16 milioane de euro pe an.

Ce face faimosul Gyan pentru acesti bani? Da goluri,atunci cand poate iar chinezii cred ca ghanezul le va arata adevarata fata a fotbalului. Vor fi si ei incantati la fel ca cei de la Udinese care l-au imprumutat la celebra echipa a Modenei.

O fi Gyan fotbalist bun dar nu de atatia bani. Ghanezul este mai bine platit decat Bale sau Neymar. E depasit doar de Messi, Ronaldo si Ibrahimovici , un neajuns pe care jucatorul din Ghana, banuim, reuseste totusi sa-l depaseasca.
Iar chinezii ,nou veniti pe piata fotbalului , fac tot ceea ce fac proaspat imbogatitii : arunca cu banii. Nu ca Asamoh nu-si merita banii, mai ales ca a jucat si la Modena. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră