ASA prosti, mai rar! Otelul, retrogradata in Liga a 2-a, a facut-o pe Steaua campioana!

28 Mai 2015
ASA prosti, mai rar! Otelul, retrogradata in Liga a 2-a, a facut-o pe Steaua campioana!
Otelul Galati, campioana in 2011, si-a facut o iesire senzationala din Liga I. Moldovenii au retrogradat de pe prima scena a fotbalului romanesc, insa astazi au dat marea lovitura, invingand pe ASA Tg. Mures cu 2-1 si trimitand titlul de campioana in vitrina celor de la Steaua.

Toata tara s-a uitat in aceasta seara la meciul dintre Steaua si CSMS Iasi. Au existat suspiciuni de blat, insa meciul s-a jucat pe bune si s-a terminat 0-0. Stelistii au fost neputinciosi si nu au fost in stare sa marcheze. Insa tot au castigat campionatul pentru ca rivalii de la Tg. Mures nu doar ca nu au fost in stare sa treaca de Otelul Galati, ba chiar au pierdut confruntarea cu moldovenii.

Un asemenea final de campionat nu s-a mai vazut vreodata in fotbalul romanesc. ASA Tg. Mures a ratat o sansa unica, iar Steaua a primit trofeul doar pentru ca nici o alta competitioare nu a fost in stare sa o doboare chiar si atunci cand jocul elevilor lui Costel Galca  a scartait. Stelistii nu au stralucit in returul campionatul, dar au obtinut in cele din urma marele trofeu.

Sa incepi sa spui acum ca Steaua sau ASA Tg. Mures reprezinta doua forte ale fotbalului romanesc, ca joaca un fotbal senzational este o mare greseala. Echipe care s-au luptat pentru titlul de campioana au aratat jalnic in ultimele etape, iar titlul a ajuns la cei care s-au dovedit mai experimentati. Ar fi fost frumos ca Tg. Mures sa castige campionatul. Intotdeauna victoriile celor mici sunt mai frumoase. Dar Steaua a demonstrat din nou ca este o echipa mare si a reusit sa adune titlul cu numarul 26 datorita punctelor stranse in turul campionatului.

Alte stiri din Sport

Ultima oră