Argentina, gata să plângă. Messi, în pericol de a fi suspendat patru jocuri

28 Mar 2017 | scris de Radu Popescu
Argentina, gata să plângă. Messi, în pericol de a fi suspendat patru jocuri

Tensiune mare printre suporterii naţionalei de fotbal a argentinei,chiar cu câteva ore înainte de disputarea unui meci extrem de important cu Bolivia: Messi riscă să fie suspendat chiar patru jocuri.

Posibila sancţiune a FIFA se referă la o discuţie aprinsă cu arbitrii imediat după încheierea meciului cu Chile-Argentina a obţinut un 1-0 chinuit,victorie,totuşi,extrem de preţioasă în clasamentul grupei sud-americane care va stabili naţionalele ce merg la Campionatul Mondial. Interesant este că arbitrii nu au reclamat nimic,pe foaia de joc nu este consemnat acest incident. Mai mult,toţi cei care au fost de faţă spun că nu l-au auzit pe Messi înjurînd. Şi totuşi, o înregistrare video,difuzată insistent de presa argentiniană sugerează că Messi îi înjură pe arbitrii. Părerile sunt împărţite iar FIFA s-a autisesizat şi se aşteaptă să ia o decizie pînă la începerea meciului cu Bolivia. Messi riscă o amendă dar ceea ce îi îngrijorează pe fanii argentinieni este faptul că există posibilitatea unei suspendări de 4 meciuri. Şi asta în condiţiile în care din preliminarii au mai rămas 6 jocuri iar Argentina are nevoie,pentru o calificare sigură de -măcar-4 victorii.

Aşa că,e de observat faptul că vicecampioana mondiala riscă să rateze calificarea după cum e de subliniat faptul că unele ziare argentiniene insistă,cu vehemenţă, asupra faptului că Messi trebuie pedepsit.

Alte stiri din Sport

Ultima oră