Anul special al lui Mourinho:negocieri cu PSG. Si o modesta consolare de 40 de milioane de euro

28 Oct 2015
Anul special al lui Mourinho:negocieri cu PSG. Si o modesta  consolare de 40 de milioane de euro
Ce an nebun pentru Mourinho! In primavara era “Specialul”: castiga cu Chelsea campionatul Angliei. Si inca cum:la pas.

City si United, Arsenal si Liverpool se recunosteau invinse in fata celui care nu numai ca este special dar mai este si “The One'. Iar acum, la doar cateva luni distanta, agitatul antrenor portughez se afla in fata unei situatii umilitoare: Abramovich e pe cale sa-l demita pentru a doua oara.

Prima data, presa scria ca miliardarul rus face o greseala. Acum, tot presa pare sa numere clipele “care i-au mai ramas” pe Stamford Bridge. Echipa lui Mou joaca prost, nimic nu se leaga, portughezul pare sa nu mai aiba nicio idee, iar in meciul de aseara cu Stoke City, Chelea a fost eliminata din Cupa Angliei.

Toata lumea vorbeste acum de plecarea portughezului, plecare,totusi,rusinoasa pentru orgoliul unui antrenor care a reusit sa fie campion in Anglia, Italia, si Spania-cati se pot mandri cu un asemenea palmares?

Dar cum el nu vrea sa se dea batut, agentul Jorge Mendes deja negociaza cu PSG care  ar vrea un antrenor de marca in incercarea de a castiga UCL.

Mai mult, AS Monaco i-a facut deja o oferta dar Mou inca asteapta o minune-e dulce viata la Londra!

Iar o demitere i-ar aduce despagubiri uriase pentru restul de contract-ceva peste 40 milioane de euro. E si asta o modesta consolare...  

Alte stiri din Sport

Ultima oră