Ambitiosul Dan Petrescu face un pas inapoi in cariera:antrenor la ASA Tirgu Mures

10 Iun 2015
Ambitiosul Dan Petrescu face un pas inapoi in cariera:antrenor la ASA Tirgu Mures
Ambitios si dornic de performante, Dan Petrescu face un pas inapoi in cariera sa : a semnat pe un an cu ASA Tirgu-Mures.Conditiile financiare sunt foarte bune pentru un campionat ca al nostru-250.000 de euro pe an-iar contractul lasa o portita pentru fostul mare jucator, in sensul ca poate pleca fara piedici din partea clubului daca primeste o oferta mai avantajoasa din punct de vedere financiar.

Intelegerea cu echipa din Tirgu-Mures s-a semnat astazi, deoarece Petrescu astepta o oferta din partea fostei sale echipe, Sheffield United.
Echipa din Targu-Mures il are in staff-ul de conducere si pe fostul fotbalist Bogdan Mara care ocupa functia de presedinte.

Dan Petrescu si-a inceput cariera de antrenor cu rezultate uimitore reusind cu o echipa anonima, Unirea Urziceni, sa aiba in Liga Campionilor, rezultate remarcabile.N-a reusit sa prinda un contract in Vest dar a fost angajat de o echipa de liga a-II-a din Rusia, Kuban Krasnodar. Obtine cu aceasta o promovare spectaculoasa in prima liga, atrage atentia marilor cluburi din Rusia si este angajat de Dinamo Moscova.Patronii nu sunt incantati de rezultatele echipei asa ca Dan Petrescu pleaca si ajunge la Al Arabi. Pleaca si de aici din cauza rezultatelor.

Sta mai multe luni pe tusa si acum ajunge la o echipa modesta din Romania. Ambitia lui este de a antrena in Premier League si, daca se poate, chiar la Chelsea , echipa la care a si jucat. Cariera lui de antrenor, extrem de promitatoare,intr-o vreme, pare sa fie intr-un impas. Poate ca se gandeste ca aventura lui la Targu- Mures il va face sa repete succesul de la Urziceni. De ce Super-Dan s-a blocat pe drum, probabil ca numai el stie.

De aceea cariera lui are nevoie, pe langa rezultate bune in cupele europene, atat cat se poate,vsi de un titlu de campion in  Romaniei. Dar deocandata, asa se vede:un pas inapoi. Dar poate ca ambitia lui ,de asta are nevoie:o situatie limita. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră