Haos la Primărie! Viceprimarul a fost suspendat din cauza unei fotografii de pe Facebook. Click pentru a vedea imaginea care i-a fost fatala!

23 Sep 2015
Haos la Primărie! Viceprimarul a fost suspendat din cauza unei fotografii de pe Facebook. Click pentru a vedea imaginea care i-a fost fatala!
Ajuns la “beciul domnesc”, Sorin Oprescu a fost suspendat din functia de primar al Capitalei. Probleme sunt si pentru viceprimari. Unul dintre ei este Costinel Olteanu, viceprimar al comunei Tamadau Mare, din judetul Calarasi. Om de dreapta, “vicele” si-a luat-o din cauza fotbalului. A fost suspendat pentru sase luni de catre Asociatia Judeteana de Fotbal Calarasi in urma meciului dintre Petrolul Ileana si Fortuna Tamadau, scor 2-2.

Atenti la imaginea echipei in randul satenilor, oaspetii au publicat pe Facebook o impresionanta galerie foto de la partida din Liga a 5-a Calarasi. Miscarea s-a dovedit una paguboasa pentru viceprimarul Costinel Olteanu, cel care a fost delegatul echipei din Tamadau la jocul de la Ileana. Oaspetii au folosit un jucator, portarul Georgian Anton, aflat in stare de suspendare, fapt observat de Daniel Stefan, secretarul AJF Calarasi, din imaginile publicate pe Facebook. Oficialul forului fotbalistic judetean a sesizat imediat Comisia de Disciplina, care l-a suspendat pentru sase luni pe viceprimarul comunei Tamadau Mare.



“Analizand sesizarea formulata de Secretariatul AJF, prin care s-a constatat ca jucatorul Anton Iulian Georgian, de la echipa Fortuna Tamadau, aflat in stare de suspendare conform sanctiunii dispuse in cadrul sedintei din data de 15.09.2015 si care a jucat in partida Petroul Ileamna sub o alta identitate (captura foto internet cu jucatorul in timpul partidei), comisia hotaraste anularea rezultatului din teren si omologarea partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Petrolul Ileana. Delegatul echipei Fortuna Tamadau, Olteanu Costinel, se suspenda 6 luni si penalitate financiara 400 lei, in baza art. 1.3 RD (folosirea neregulamentara, cu buna stiinta, a unui jucator sub alta identitate). Jucatorul Anton Georgian Iulian se suspenda inca 6 etape, care se adauga celei primite initial, avand de executat in total 7 etape, incepand cu urmatoarea etapa, si penalitate financiara 30 lei art. 1.14 din RD (substituire si evoutie in stare de suspendare)”, se arata intr-un comunicat al AJF Calarasi. 



Alte stiri din Sport

Ultima oră