Daniel Prodan a încetat din viață. Avea doar 44 de ani, Dumnezeu să-l odihnească!

17 Noi 2016 | scris de Cristi Semeghin
Daniel Prodan a încetat din viață. Avea doar 44 de ani, Dumnezeu să-l odihnească!

Vestea despre tragicul eveniment a fost dată de jurnalistul Dorin Chioțea, pe pagina sa de Facebook. Didi Prodan se afla alături de familia sa, în casa din Voluntari, când, brusc i s-a făcut rău. Soția sa, Licinia, a solicitat intervenția serviciului de urgență medical, care a sosit în 14 minute. Medicii au încercat resuscitarea lui Prodan timp de trei ore, fără succes.

Citiți și: Reacții după moartea lui Daniel Prodan: "Nu îmi găsesc cuvintele. Sunt șocat. Nu pot crede așa ceva!"

"De patru ori a fost resuscitat Didi Prodan în prima oră de intervenție a medicilor. De tot atâtea ori i-a fost repornită inima, în pusee de câte 10 secunde (de trei ori), apoi de 20 de secunde (ultima dată).
Pentru încă două ore după instalarea asistolei (stopul cardiac) au continuat eforturile de resuscitare. Abia la final cele două echipaje au aflat numele pacientului, de la niște prieteni de familie.
Atacul de cord a survenit la foarte puțin timp după ce soția sa a venit de la serviciu. După ce s-au îmbrățișat, cei doi s-au decis să pună masa, iar imediat ce s-a ridicat de pe canapeaua unde viziona un program TV Didi s-a prăbușit sub privirile Liciniei și ale fiului său de 16 ani, Răzvan, fotbalist la Atletico Regal București.
Corpul lui fostului internațional a fost ridicat de medicii legiști pentru autopsie. Poliția a ajuns, de asemenea, la locuința din Pipera/ str Erou Iancu Nicolae a fostului internațional, unde oamenii s-au adunat la poartă pentru a depune flori și a aprinde lumânări", a oferit detalii despre dramă jurnalistul Dorin Chioțea.

Alte stiri din Sport

Ultima oră