A murit căpitanul Fiorentinei, Davide Astori. Care este cauza decesului sportivului, la vârsta de numai 31 de ani

05 Mar 2018
A murit căpitanul Fiorentinei, Davide Astori. Care este cauza decesului sportivului, la vârsta de numai 31 de ani

Căpitanul formaţiei Fiorentina, Davide Astori, a încetat din viaţă la Udine, unde se afla cu echipa pentru un meci cu Udinese, din Serie A.

Toate meciurile de duminică din prima ligă italiană au fost amânate, scrie news.ro, care difuzează informaţia.

Procurorul Antonio De Nicolo a declarat, duminică, la câteva ore după constatarea decesului căpitanului echipei Fiorentina, că jucătorul a murit din cauze naturale, ceea ce este ciudat, având în vedere că fotbaliştii profesionişti sunt monitorizaţi din punct de vedere medical.

“Jucătorul a murit în urma unui stop cardiac, din cauze naturale. Este ciudat că I se poate întâmpla un astfel de lucru unui jucător profesionist, care este monitorizat îndeaproape şi nu a dat semne că ar avea probleme”, a spus De Nicolo.

Ultimul care l-a văzut pe Astori în viaţă a fost portarul Marco Sportiello, care a jucat împreună cu colegul său jocuri video sâmbătă seară.

Ianis Hagi şi Adrian Mutu, foşti componenţi ai echipei Fiorentina, au postat mesaje de condoleanţe pe Facebook după decesul lui Astori.

“Nu pot să cred… am sperat că nu este adevărat. Este cea mai tristă veste. Vei fi mereu căpitanul nostru şi un prieten adevărat. Gândurile mele sunt alături de familia lui Davide şi de Fiorentina. Adio, prieten drag”, a scris Ianis Hagi, care a fost legitimat la Fiorentina până în ianuarie.

“Toate gândurile mele sunt alături de familia lui Davide! Odihneşte-te în pace, Căpitane!”, a scris şi Adrian Mutu, care a jucat pentru Fiorentina în perioada 2006-2011.

Potrivit presei italiene, Astori, care avea 31 de ani, a murit în somn. 

Ştirea integrală o puteţi citi AICI.

Alte stiri din Sport

Ultima oră