Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă. Şi explică pe Facebook de ce

08 Feb 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă. Şi explică pe Facebook de ce Galerie foto (2)

Vă mai aminţiţi exerciţiul surprinzător de imagine al doamnei Elena Udrea, înscrierea la master la Facultatea de Teologie? Şi toate declaraţiile de atunci, din 2016, despre schimbările din viaţa ei?

Ei bine, nu au ţinut. Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii "Babeş-Bolyai" (UBB) Cluj-Napoca, unde se înscrisese în 2016 la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială, deoarece nu s-a prezentat la niciun examen.

Decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă a Universităţii "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Vasile Stanciu, a declarat, joi, corespondentului Mediafax, că la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială toţi ceilalţi 16 foşti colegi ai Elenei Udrea continuă studiile.

"D-na Elena Udrea a fost exmatriculată anul trecut în luna octombrie de la Facultatea de Teologie Ortodoxă pentru că nu s-a prezentat la niciun examen la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială la care era înscrisă, iar conform procedurii s-a luat această decizie. Pentru că nu s-a prezentat la niciun exemen, mă îndoiesc că a fost şi la cursuri. La masterul respectiv, restul de 16 masteranzi înscrişi continuă studiile, cu excepţia d-nei Udrea", a spus Stanciu.

Dacă tot s-a aflat în piaţă despre exmatriculare, doamna Udrea a ţinut să dea şi explicaţii. Pe Facebook. Iată, mai jos, postarea sa integrală:

"Imi pare rau ca nu am reusit sa termin acum cursurile de master, pentru ca purc si simplu nu am timpul necesar si mai ales nu am starea de spirit pentru a studia temeinic teologia in aceasta perioada..

Eu am ales sa fac acest masterat din pasiune, nu pentru CV, ca urmare dorinta mea este chiar sa cercetez, sa aflu lucruri, nu sa trec examenele cum isi iau altii “doctoratele”.

Cand am inceput, aveam un dosar penal in instanta, acum am trei!!!!!!, am cate 5, 6 termene pe luna, mii de pagini de citit, aparari de pregatit...aproape tot timpul meu e dedicat acestei saga penale...

Dupa ce se va termina, voi relua cu siguranta cursurile. Pana atunci, raman aceeasi practicanta religioasa si la fel de interesata de credinta si influentele credintei asupra vietii noastre. 

Probabil ca imi trebuie tocmai o credinta mai mare, pe care inca incerc sa o dobandesc, pentru a putea ignora aceasta lupta pe care o duc de trei ani si a ma preocupa mai mult de lucruri cu adevarat importante in viata, cum sunt aflarea lui Dumnezeu si relatia noastra cu Divinitatea.

Pentru ca suntem aici, va rog sa cititi o carte care va poate schimba perspectiva asupra religiei si sigur va poate schimba viata!
“Predica de pe munte”, de Emmet Fox.
"

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră