Din Costa Rica, Udrea declară pentru GSP: Mă întorc în politică. Aş fi un preşedinte bun pentru România

29 Mai 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Din Costa Rica, Udrea declară pentru GSP: Mă întorc în politică. Aş fi un preşedinte bun pentru România

Gazeta Sporturilor a trimis doi ziariști în Costa Rica, pe urmele Elenei Udrea, pentru a vedea cum așteaptă aceasta sentința crucială pentru viața sa: procesul Gala Bute.

Cu o săptămână înaintea sentinței, ministrul refugiat politic crește suspansul verdictului din 5 iunie, anunțând pe toată lumea că se întoarce în politică, pentru a termina ce n-a reușit încă să facă. Pentru că Elena Udrea este convinsă că Înalta Curte va trimite Gala Bute spre rejudecare și pe urmă ea reveni în țară. Nici mai mult, nici mai puţin, ea le-a declarat jurnaliştilor de la Gazeta Sporturilor că  destinul ei este să conducă România!

”Mă voi întoarce imediat în țară și în politică", ”De ce să renunț la politică? De ce Iohannis a putut să conducă România și eu nu?!”, ”Aș fi fost un președinte mai bun decât Iohannis. Incomparabil! Poate și mai bun decât Ponta”.

”Cred că aș putea salva România. Eu cred că destinul meu ăsta este”. ”Dar România nu poate fi condusă sau cu greu poate fi condusă cu democrație”. Sunt doar câteva dintre cele mai interesante răspunsuri-comentariu pe care le oferă Udrea de la distanţă, alături de alte amănunte despre viaţa din Costa Rica şi ce presupune statutul de refugiat politic de care beneficiază pentru moment.

Ea afirmă că o condamnare pe 5 iunie ”ar fi un abuz inimaginabil”, şi se bazează pe un document lansat pe piaţă de fostul preşedinte Traian Băsescu, în care crede ea că stă cheia scăpării ei.

Cum nu era suficient că are planuri de revenire în polica mare de la Bucureşti, Udrea a mai urcat o petardă pe piaţă. De data asta implicând Neftlix, despre care afirmă că i-a oferit un milion de dolari ca să facă un serial cu ea!

Ceva mai împlinită, dar nu vizibil însărcinată, Udrea susţine că este însărcinată şi că sarcina este în a 19-a săptămână, că degeaba cad pe stradă precum dudele în România fructele de mango, degeaba geme de banane, ananas şi papaya în Costa Rica, ei îi e dor de mere şi de pere şi, spre deosebire de prietena ei, fosta şefă a DIICOT, la fel de refugiată politic în Costa Costa, ea încă nu şi-a deschis nicio afacere acolo, ci dor se gândeşte la ce ar putea face. Dar mai convenabil ar fi să revină în România şi să ne conducă, pentru că, spune ea, ”românii merită tot ce li se întâmplă!” pentru că ”nu înțeleg nimic și se lasă manipulați”!

Interviul integral poate fi citit AICI.

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră