Tudor Gheorghe, cu FEMEIA, la Sala Palatului, 20 mai

29 Mar 2019 | scris de Sebastian S. Eduard
Tudor Gheorghe, cu FEMEIA, la Sala Palatului, 20 mai

Dupa succesul deosebit din 21 martie, Tudor Gheorghe, reia concertul “FEMEIA” pe data de 20 mai la Sala Palatului, cu noua orchestratie a dirijorului si orchestatorului Marius Hristescu, alaturi de membrii orchestrei si corului CONCERTINO din Chisinau.

Imnul este dedicat femeii de Menestrelul la porțile dorului, Tudor Gheorghe, FEMEIA ca iubita și mama pe versurile geniale de Marin Sorescu, Tudor Arghezi, Ion Horea și mai ales Grigore Vieru și Mircea Micu.

„Olteanul universal” a fost din totdeauna un îndrăgostit de poezia şi muzica romaneasca si s-a gîndit să creeze un nou spectacol pentru FEMEIA mama si iubita, Tudor Gheorghe luptandu-se, prin „exorcizare muzicală”, cu nostalgia, având cele mai frumoase unelte: poezia şi melosul românesc. 

„Muzica mea este un gest cultural profund. Spectacolele mele sunt cu momente de mare emoție artistică”, spune Tudor Gheorghe. Iar concertul  „FEMEIA” nu face deloc excepție. Dimpotrivă.

“FEMEIA", din 20 mai de la Sala Palatului, incepand cu orele 19:00, are versurile atent selectionate din cultura poetica autohtona, ce vor aduce o oda inestimabila femeilor, insa vor constitui si un instrument moralizator pentru barbati (pe tonul ferm, dar amical caracteristic Maestrului), ce vor descoperi secretul iubirii femeii. 

Acompaniamentul va fi asigurat de Grupul vocal si orchestra Concertino din Chisinau, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu. 

Site-urile autorizate sa vanda bilete pentru „ FEMEIA” din data de 20 decembrie de la Sala Palatului sunt : 
1. www.tudor-gheorghe.ro ( site-ul oficial de bilete al maestrului ) 
2. blt.ro 
3. salapalatului.ro si casa de bilete a Salii Palatului 
4. iabilet.ro
5. entertix.ro/mytiket.ro

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră