Andra duce concertul ”Tradițional” la Londra

14 Mar 2019 | scris de Ion Marinescu
Andra duce concertul ”Tradițional” la Londra Galerie foto (2)

Duminică, de ziua fiului ei, David, Andra concertează la Londra. Pentru românii stabiliți în  Marea Britanie și nu numai ei, pentru toți fanii artistei din Regatul Unit, Andra duce spectacolul ”Tradițional” la Londra, în sala Indigo, de la O2 Arena.

În spectacol vor fi piese din toate regiunile țării, doine, sârbe, hore, toate interpretate excepțional. Vor fi și invitaţi speciali: Mirabela Dauer, Mioara Velicu, Veta Biriș, Adrian Daminescu, Ionuţ Fulea şi alţii. Acompaniază Fraţii Advahov. 

Andra a povestit despre turneu în emisiunea ”Prietenii de la zece”, de la Radio România Actualități, unde a fost inviată.

”Muzica populară este prima mea dragoste. Este primul gen de muzică pe care l-am încercat, influențată de tatăl și de fratele meu. Doresc să aduc românilor un spectacol autentic, un omagiu muzicii care face să bată inimile românilor în același timp, pentru aceleași visuri”, a declarat Andra.

Andra a mai concertat la Londra, în luna iunie a anului trecut, chiar în sala Indigo, când era în turneu cu show-ul ”Aievea”, potrivit andraonline.ro.

Cântăreața a povestit pentru ”Prietenii de la zece” și despre ultimul cântec, ”Supereroi”.  

O piesă de Irina Rimes şi Vlad Lucan. Când a înregistrat, s-a gândit la supereroii din viaţa ei: părinţii şi soțul, Cătălin Măruţă, care ,,cumva a înlocuit roul de mamă şi de tată”. ”Mă protejează. Astfel, eu văd în el un supererou”, a mai spus artista.

Supereroul care a salvat-o în copilărie a fost tatăl ei. De pe scările trenului! ,,Am adormit în staţie, am realizat când trenul a plecat. Prietena mea a  sărit, trenul era în mişcare, n-am avut curaj să sar. Şi a apărut  tata…nu ştiu cum, m-a luat în braţe”, a mai spus Andra în emisiunea de la Radio România Actualități.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră