Tom Jones împlinește 80 de ani: Nu vreau să mă opresc

08 Iun 2020 | scris de A.V.
Tom Jones împlinește 80 de ani: Nu vreau să mă opresc

Sir Tom Jones împlinește duminică 80 de ani, celebrul cântăreț declarând că nu se va opri ”câtă vreme mai are suflare”, notează BBC News.

Tom Jones este o legendă vie. Originar din Țara Galilor, el s-a născut la 7 iunie 1940 și s-a bucurat de un imens succes după lansarea hit-urilor ”It's Not Unusual”, ” What's New Pussycat?” și ”Kiss”.

Cântărețul a spus că nu-i pare rău să îmbătrânească pentru că amintirile pe care le-a adunat de-a lungul vieții sunt extraordinare.

Cât despre carantina impusă de pandemia de coronavirus, el a comentat că asta îi amintește de perioada din copilărie, când a stat doi ani în izolare, din cauza faptului că suferea de tuberculoză.

Tom Jones a devenit unul dintre cele mai mari staruri ale lumii, spectacolele sale de la Las Vegas atrăgând admirația lui Elvis Presley și Frank Sinatra.

De-a lungul carierei sale, s-a reinventat constant, migrând de la muzica pop, la rock, country, gospel, blues până la muzica electronică.

Vorbind cu prietenul său, co-autorul Cerys Matthews, la BBC Radio 2, Tom Jones a spus: ”Amintirile sunt extraordinare și nu vreau să mă opresc. Să ajungi la 80 de ani și să ai amintiri atât de minunate, și încă să contezi și să-ți faci auzit punctul de vedere, sau măcar să încerci... Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, mulțumesc publicului”, a mai declarat el.

"Dumnezeu a fost bun cu mine, iar vocea nu m-a părăsit. Așa că, atâta vreme cât este cu mine, vreau să continuu să cânt live pentru oameni”, a mai comentat el.

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră