PICAT DIN LUNA. Un nou album Stefan Banica se lanseaza vineri (VIDEO)

11 Oct 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
PICAT DIN LUNA. Un nou album Stefan Banica se lanseaza vineri (VIDEO)

Un nou album Ştefan Bănică, probabil un nou succes. vineri, 13 octombrie, ora 13.00, la Libraria Carturesti din Baneasa Shopping City,a rtistul va lansa “Picat din Luna”

Ştefan Bănică lansează albumul PICAT DIN LUNĂ. Acesta este al 16-lea album de autor din cariera impresionanta a lui Stefan Banica si surprinde printr-un cumul de emotii, printr-o varietate de stari si trairi.

Pe noul material discografic vor putea fi descoperite cantece de facturi diferite: de la rock’n’roll si balade pop-rock pana la piese pline de umor sau ritmuri de vals si bossa nova.

„Fiecare album este o etapă din viața mea. Textele cântecelor reprezintă căutările mele, ceea ce mă preocupă pe mine într-o anumită perioadă de timp. „Picat din Lună” e un album care are o stare speciala. Contine 13 cantece, dintre care doua sunt colaborari. Am înregistrat o piesa cu Delia, "Inima mea ești tu", un cântec foarte bun, simplu, fără efecte speciale, dar plin de sensibilitate. Iar ca bonus track, se va regasi pe disc colaborarea alaturi de Cabron: hitul "La masa mea". Pe noul album veti descoperi 9 cantece noi, dar veti putea asculta si piesele lansate pana acum, cum ar fi "Mama", "Gura, taci!" si "Cand nu vezi". – declara Stefan Banica.

Urmatorul single extras de pe album va fi “Ea mi-a pus catusele”, piesa pe care artistul a interpretat-o live in cadrul Media Music Awards 2017, unde a primit “Premiul de Excelenta”.

Vineri, 13 octombrie, ora 13:00, Stefan Banica va lansa albumul in cadrul unei sesiuni meet&greet alaturi de fanii lui, care vor avea acces in premiera la material.
Stefan Banica va incepe pe 23 octombrie turneul de promovare a albumului “Picat din Luna” si va ajunge in 11 orase din Romania:
 

23 oct - PITEȘTI, Casa de Cultură a Sindicatelor
24 oct - CRAIOVA, Teatrul Național "Marin Sorescu"
25 oct - TIMIȘOARA, Opera Națională Română
26 oct - ORADEA, Casa de Cultură a Sindicatelor
30 oct – RÂMNICU VÂLCEA, Casa de Cultură a Sindicatelor
31 oct – BRAȘOV, Teatrul "Sică Alexandrescu"
01 nov – ALEXANDRIA, Sala Polivalentă
02 nov - CONSTANȚA, Casa de Cultură a Sindicatelor
03 nov – GALAȚI, Sala Sporturilor „Dunărea”
06 nov – BACĂU, Teatrul de Vară „Radu Beligan”
07 nov – BUZĂU, Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”

Pe 15 si 16 decembrie, Stefan Banica va sustine concertele sale extraordinare de Craciun, la Sala Palatului din Bucuresti, iar pe 20 decembrie va ajunge cu show-ul de Craciun la Cluj-Napoca, Sala Polivalenta, pentru al doilea an consecutiv.

Concertul de Craciun marca Stefan Banica reprezinta o traditie–record, cea mai longeviva productie muzicala din Romania, care anul aceasta va implini 16 ani de existenta neintrerupta.

Ştefan Bănică lansează albumul PICAT DIN LUNĂ

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră