Ștefan Bănică, două concerte în Martie: „Te iubesc, femeie!”

27 Ian 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Ștefan Bănică, două concerte în Martie: „Te iubesc, femeie!”

Stefan Banica aduce in dar pe 4 & 5 martie, ora 19:30, la Circ & Variete Globus Bucuresti un buchet cu cele mai frumoase cantece de dragoste lansate de-a lungul carierei sale. Concertele „Te iubesc, femeie!” sunt dedicate in mod special doamnelor si domnisoarelor, insa sunt asteptati si domnii pentru a sarbatori impreuna Ziua Internationala a Femeii.

 

Concertele acustice Stefan Banica se vor desfasura pentru al saselea an consecutiv. Este un altfel de concert, in care cantecele de dragoste din repertoriul lui Stefan Banica vor fi reinterpretate in varianta acustica, cu un sunet mai cald, cu accent pe o atmosfera mai intima. Nu vor lipsi invitatii speciali si momentele inedite, pline de emotie si bucurie.

 

“Concertele acustice din martie sunt asteptate de fiecare data de mine si trupa mea, pentru noi reprezinta esenta muzicii pe care o cantam, intoarcerea la radacini, la momentul in care au fost create piesele. Concertele “Te iubesc, femeie!” sunt cadoul meu special pentru doamne si domnisoare, cu prilejul Zilei Femeii, concerte in care cantam cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul meu, mai cunoscute sau mai putin cunoscute. Este, poate, cea mai buna ocazie de a-mi reorchestra piesele in maniera acustica si de a obtine un sunet cald, cu un mesaj pe masura, care sa mearga direct la sufletul celor care asculta. Stam jos, pe scaune, foarte aproape de public, iar aceasta intimitate, care se creeaza intre noi si cei din sala, n-o mai intalnim la celelalte concerte pe care le avem pe parcursul anului. Va astept cu drag pe 4 & 5 martie la Circ & Variete Globus sa petrecem impreuna doua seri magice, care sa devina de neuitat.” - a declarat Stefan Banica.

 

Biletele se găsesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului, Librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărturești, Stația de metrou Unirii 2, Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Flanco, Diverta, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.iabilet.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră