Fiul cel mare al cântăreţei Tina Turner s-a sinucis. Avea 59 de ani

04 Iul 2018
Fiul cel mare al cântăreţei Tina Turner s-a sinucis. Avea 59 de ani Galerie foto (3)

Celebra cântăreaţă Tina Turner a primit cea mai cumplită lovitură pe care o poate primi o mamă. Fiul ei cel mare, Craig Raymond Turner, în vârstă de 59 de ani, s-a sinucis. Acesta a decedat după ce s-a împuşcat, potrivit The Hollywood Reporter.

El a fost găsit în reşedinţa sa din Studio City, în apropiere de Los Angeles. Poliţia a raportat moartea lui drept sinucidere, iar rezultatele autopsiei sunt aşteptate.

Craig Raymond Turner, agent imobiliar în San Fernando Valley şi membru al National Organization of Realtors şi California Association of Realtors, era fiul Tinei Turner din relaţia cu saxofonistul Raymond Hill. Primul soţ al artistei, Ike Turner, l-a adoptat pe Craig, scrie sursa citată.

Hill şi Ike au fost colegi în trupa Kings Of Rhythm. Tina Turner - pe numele real Anna Mae Bullock - a avut o relaţie cu Hill pe când lucra ca solistă de backup pentru trupă şi l-a născut pe Craig la vârsta de 18 ani. Relaţia ei cu Hill a fost una de scurtă durată.

Cântăreaţa s-a căsătorit cu Ike Turner în 1958 şi a adoptat ulterior numele de scenă Tina Turner. Cei doi au lansat mai multe hituri, printre care "I Idolize You", "It’s Going to Work Out Fine" şi "Poor Fool" şi au câştigat un premiu Grammy în 1971, pentru piesa "Proud Mary".

În viaţa personală, însă, Tina Turner a fost o femeie abuzată fizic în mod regulat de soţ, iar abuzurile l-au afectat şi pe Craig. În cele din urmă, Tina l-a părăsit pe Ike, în 1976, iar muzicianul a murit în 2007 din cauza unei supradoze de cocaină.

Craig Turner mai are un frate vitreg, Ronnie Turner, în vârstă de 57 de ani, care este muzician şi în trecut a cântat cu părinţii săi. Ike Turner a mai avut doi copii dintr-un mariaj anterior, pe care Tina i-a adoptat şi i-a crescut alături de ai săi. (M.C)

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră