Fiul cântăreţului Bobby Brown, găsit mort în casă. Fostul soț al lui Whitney Houston a trăit adevărate tragedii în ultimii ani

19 Noi 2020 | scris de A.V.
Fiul cântăreţului Bobby Brown, găsit mort în casă. Fostul soț al lui Whitney Houston a trăit adevărate tragedii în ultimii ani

Bobby Brown Jr., fiul cântărețului Bobby Brown, fostul soț al lui Whitney Houston, a fost găsit mort în casa sa din Los Angeles, relatează CNN. Brown Jr. avea 28 de ani.

Ofițerii din cadrul Departamentului de Poliție din Los Angeles au răspuns miercuri, în jurul orei 13.50, la un apel pentru o urgență medicală, a confirmat purtătorul de cuvânt Jeff Lee. Însă echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut face nimic pentru a-i salva viața.

Cântărețul Bobby Brown a trăit adevărate tragedii în ultimii ani.

Whitney Houston, cea cu care a fost căsătorit până în 2007, a murit la 11 februarie 2012, înecată în cadă. Bolile de inimă și cocaina au fost numiți ca factori care au contribuit la decesul său.

Trei ani mai târziu, fiica lui și a cântăreței, Bobbi Kristina Brown, a fost găsită inconștientă în cada din casa ei din Roswell, Georgia. Ea a fost tratată într-un spital timp de aproape șase luni, dar în iulie 2015 s-a stins din viață, la vârsta de 22 de ani.

Brown Sr. l-a găsit pe iubitul fiicei sale, Nick Gordon, responsabil pentru moartea ei. Gordon a fost crescut de Whitney Houston în copilărie și a început o relație cu Bobbi Kristina Brown când era adolescentă, iar el avea 20 de ani.

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră