Hollywood pregătește un film bazat pe viața celebrei cântărețe Whitney Houston

23 Apr 2020 | scris de A.A.
Hollywood pregătește un film bazat pe viața celebrei cântărețe Whitney Houston

Un film despre viaţa cântăreţei americane Whitney Houston este în pregătire la Hollywood, conform Associated Press.

Scenariul filmului este semnat de Anthony McCarten, cunoscut pentru lungmetrajul "Bohemian Rhapsody". McCarten a fost nominalizat la premiile Oscar pentru scenariile filmelor "The Theory of Everything", "The Darkest Hour" şi "The Two Popes".

Filmul este autorizat de moştenitorii artistei, producătorul muzical Clive Davis şi Primary Wave Music și va purta celebrul nume al melodiei emblematice ”I wanna dance with somebody” și va urmări viața artistei de la începuturi până la apogeul carierei sale.

"Din întreaga mea experienţă personală şi profesională cu Whitney, de la adolescenţă la tragica ei moarte prematură, eu ştiu că nu a fost spusă povestea completă a lui Whitney Houston. Scenariul va prezenta viața ei dură și toți demonii cu care se lupta în timp ce era declarată o adevărată zeitate prin prisma calităților vocale excepționale", a declarat Davis într-un comunicat de presă.

Cântăreața a vândut peste 200 milioane de CD-uri la nivel mondial în cei 25 de ani de carieră, a câștigat 6 premii Grammy, 16 Billboard Musci Award și 2 precii Emmy.

McCarten a fost nominalizat la 3 premii Oscar cu scenariile ”The Theory of Everything”, ”The Darkest Hour” și ”The Two Popes”

Filmul ar putea fi regizat de Stella Meghie şi nu se ştie deocamdată cine va juca rolul principal și nici ce studio va fi folosit pentru filmarea lui, precizează AP.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră