DJ Avicii va fi înmormântat. La ceremonia funerară participă doar apropiaţii

23 Mai 2018 | scris de Marina Constantinoiu
DJ Avicii va fi înmormântat. La ceremonia funerară participă doar apropiaţii

DJ-ul şi producătorul suedez Avicii, pe numele său real Tim Bergling, care a murit luna trecută în Muscat, capitala sultanatului Oman, la vârsta de 28 de ani, va fi înmormântat în cadrul unei ceremonii private, a transmis familia, citată de Reuters.

Avicii a fost unul dintre cele mai mari nume ale muzicii dance electro.

"Familia Bergling a confirmat că funeraliile vor fi private, în prezenţa apropiaţilor lui Tim", a transmis agenta Ebba Lindqvist într-un comunicat, fără a furniza alte detalii. 

Nicio cauză a morţii nu a fost dezvăluită, dar într-un comunicat de luna trecută, familia Bergling a sugerat că s-ar fi sinucis, precizând că s-a luptat cu gândurile şi "nu a mai putut continua". 

DJ-ul suedez Avicii a murit la 20 aprilie, la vârsta de 28 de ani. Artistul suferea de pancreatită acută şi avea probleme legate de consumul de alcool.

Starul suedez şi-a anunţat planurile de retragere din activitatea concertistică prin intermediul unei scrisori emoţionante, pe care a publicat-o pe site-ul său în luna aprilie 2016. Ulterior, el a explicat revistei Billboard faptul că a luat această decizie din cauza stării sale de sănătate.

CITIŢI ŞI: DJ Avicii ar fi putut fi salvat. Ultimul apel telefonic din Oman îngrijorase membrii familiei

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră