DJ Avicii ar fi putut fi salvat. Ultimul apel telefonic din Oman îngrijorase membrii familiei

04 Mai 2018
DJ Avicii ar fi putut fi salvat. Ultimul apel telefonic din Oman îngrijorase membrii familiei

DJ Avicii, care a murit la 20 aprilie, în Oman, ar fi putut fi salvat, dacă ruda care pornise îngrijorată spre Muscat, unde se afla muzicianul, ar fi ajuns la timp.  

Bărbatul s-a urcat imediat într-un avion, pentru a-l împiedica pe artist să îşi pună capăt zilelor, dar a ajuns la două ore după ce acesta murise.

Circumstanţele decesului au rămas învăluite în mister multe zile, până când familia artistului a lăsat să se înţeleagă faptul că acesta s-a sinucis.

La 26 aprilie, într-un comunicat, familia acestuia scria: "Nu mai putea să continue. Voia să îşi găsească pacea", scrie Daily Mail.

Acum,  Daily Mirror scrie că familia lui DJ Avicii, pe numele său real Tim Bergling, era foarte îngrijorată de starea lui emoţională, încât cu câteva ore înainte ca starul să îşi pună capăt zilelor, o rudă ar fi luat avionul în direcţia Oman, după ce purtase o discuţie telefonică îngrijorătoare cu starul.

Avicii provocat îngrijorarea familiei, după ce a purtat această convorbire telefonică, iar familia a decis că nu mai este timp de pierdut, scrie sursa citată.

Potrivit site-ului suedez Stoppa Pressarna, familia lui DJ Avicii ştia despre problemele psihice ale acestuia. "Familia ştia că Tim are probleme. Avea suişuri şi coborâşuri, dar de când era în Oman, situaţia s-a agravat", scrie sursa citată.

Oficial, cauza morţii nu este cunoscută. Dar site-ul tmz.com susţine că a intrat în posesia informaţiei potrivit căreia DJ Avicii şi-ar fi tăiat venele cu un ciob de la o sticlă de vin, provocându-şi moartea.

La câteva zile după ce Avicii s-a sinucis, familia a dat un comunicat în care a spus că Tim Berglind ”nu a mai putut suporta” și de aceea și-a luat viața.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră