Adele, biografia unei dive. În curând la Editura Rao

10 Oct 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Adele, biografia unei dive. În curând la Editura Rao

Biografia divei britanice Adele, care a primit Discul de Diamant, după ce ultimul său album, 25, a depășit ștacheta de 10 milioane de exemplare vândute în Statele Unite, va apărea în curând în librării. Cartea va ieși la Editura Rao

Cine este Adele? De ce este considerată cea mai secretoasă vedetă? Care este adevărul din spatele vieţii ei furtunoase și cum i-a influenţat cântecele? Cum a depăşit obstacolele care au ameninţat să-i stopeze cariera?
Biografia cântăreţei britanice, câștigătoare a 10 premii Grammy, 8 Britt și un Oscar, relatează povestea ei, de la copilăria umilitoare în Londra, până la fenomenalul său succes.

Persoană excentrică

Adele este o imagine neobişnuită în lumea celebrităţilor și are și o reputație de persoană excentrică. La un moment dat şi-a anulat un turneu promoţional în Statele Unite deoarece se simţea prea rău ca să călătorească. Iar la un concert la Amsterdam a fugit pe ieşirea de incendiu, fiindcă publicul îi inducea teamă şi nervozitate.
Lucrarea biografică este un portret complet, neşlefuit despre un talent autentic şi despre o femeie modestă şi intransigentă, care a cucerit lumea.
După lansarea ultimului său album, 25, s-a spus că a reușit să reînvie de una singură industria
muzicală, aflată în declin.
Adele, care a înregistrat un succes istoric atât în Statele Unite cât și în Marea Britanie, este singura artistă care a reușit să vândă într-un volum atât de mare de când a luat amploare muzica în format digital, la începutul anilor 2000. Alți artiști care au fost recompensați cu Discul de Diamant însă, cu cel puțin un deceniu înaintea lui Adele, sunt Eminem, cu The Eminem Show’, Shania Twain cu Up!, Britney Spears — Oops!...I Did It Again, NSYNC — No Strings Attached și compilația Beatles 1.

Un biograf „profesionist”

Chas Newkey-Burden este autorul biografiilor lui Amy Winehouse, Simon Cowell, Justin Bieber, Brangelina, The Wanted şi Stephenie Meyer. Și el este un personaj controversat. În iunie 2005, prinţul Charles a criticat un articol al lui Chas apărut în The Big Issue, în care-l compara pe prinţul William cu o antilopă. De asemenea, Newkey-Burden a fost dezaprobat în decembrie 2011 deoarece a actualizat biografia din 2008 a lui Amy Jade Winehouse la doar câteva săptămâni după moartea ei.

Alte stiri din Carte

Ultima oră