Marius Tucă Show începe la șapte, diseară, la Aleph News. Invitații de azi sunt antreprenorul Cornel Amariei, arhitecta Anne-Marie Jipa și publicistul Ion Cristoiu.

24 Mai 2021 | scris de A.A.
Marius Tucă Show începe la șapte, diseară, la Aleph News. Invitații de azi sunt antreprenorul Cornel Amariei, arhitecta Anne-Marie Jipa și publicistul Ion Cristoiu.

Are 28 de ani, e inventator și a fost nominalizat de Forbes SUA pe lista celor mai influenți tineri cu vârsta sub 30 de ani, iar saptamâna trecută a fost premiat de Global Business Hall of Fame pentru invenția ochelarilor inteligenți, destinați nevăzătorilor, o distincție pe care, în trecut, au mai primit-o Estee Lauder și Levi Strauss. E dotat cu un mix fabulos de creativitate și spirit antreprenorial. Vino diseară la Marius Tucă Show să faci cunoștință cu millenialul tipic – inovativ, curios, îndrăzneț.

O tipă plină de caracter, cu o personallitate puternică, indiferentă în fața șabloanelor, Anne-Marie Jipa e un alt mix puternic, de data asta între artă, arhitectură și design interior. Sfidează normele și impune o viziune autentică, personală, asupra lucrurilor. Hai diseară s-o vezi pe Anne-Marie Jipa – o tipă care iese din tipare.

Într-o lume tot mai distopică, omul învață în fiecare zi să accepte condiționarea ca regulă de bază pentru ceea ce a învățat să denumească fericirea. Paradigma socială se schimbă subtil dar cu rapiditate. De aceea, e necesar să-i asculți pe cei care identifică cu acuitate tentativele de prostire a unei nații din ce în ce mai puțin critică. Ion Cristoiu vine diseară la Marius Tucă Show pentru un comentariu pertinent pe tema ultimelor evenimente.

Marius Tucă Show. În direct, diseară, de la șapte. Pe Aleph News. “Directorul interveni sentențios: acesta este secretul fericirii și al virtuții: să-ți placă ceea ce ești obligat să faci. Acesta este țelul întregii condiționări: să-i facă pe oameni să-și îndrăgească destinul social implacabil” (Aldous Huxley – Minunata lume nouă)  

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră