Marius Tucă Show începe diseară la ora șapte, aici, la Aleph News. Invitații de azi sunt publicistul Ion Cristoiu și generalul SIE, Silviu Predoiu.

05 Mai 2021 | scris de A.A.
Marius Tucă Show începe diseară la ora șapte, aici, la Aleph News. Invitații de azi sunt publicistul Ion Cristoiu și generalul SIE, Silviu Predoiu.

Incidența infecțiilor cu Sars-Cov2 e în scădere, iar autoritățile din alte țări europene se gândesc să dea liber călătoriilor tuturor celor care sunt complet vaccinați. În plus, la puțin timp de la Ziua Internațională a Presei, publicistul Ion Cristoiu vorbește despre cât de credibilă mai e presa în zilele noastre, în condițiile în care, potrivit unui studiu recent, doar 30% din populație mai are încredere în jurnaliști.

Ce s-a ales de jurnalism în era influencerilor și cum comunicăm mai bine în strategia de vaccinare? Despre puterea presei și despre cum se schimbă mesajul, în prima parte a emisiunii, cu Ion Cristoiu invitat și Marius Tucă la butoane.

Ofițerul în Serviciul de Informații Externe Silviu Predoiu e inginer geolog, meserie pe care a profesat-o între 1985 și 1990. Între 1987 și 1989 a urmat un curs de informații externe la Școala de Ofițeri de Securitate de la Brănești, apoi a fost încadrat la SIE după 1990. A fost ofițer de contraspionaj extern, înaintat la grad de căpitan și a absolvit un curs post-universitar de jurnalism.

Ce înseamnă spionaj și contraspionaj, ce presupune să aperi interesul național? Care sunt clișeele cu care se confruntă un agent de securitate? Află diseară la Marius Tucă Show, dintr-o discuție care promite să fie extrem de interesantă cu Silviu Predoiu.

Marius Tucă Show. De la șapte, la Aleph News şi pe miscareaderezistenta.ro. “Numai vești rele mai aștept / Numai vești proaste mai pot aduce: a mai murit un copac, / a mai plecat o pasăre / cineva și-a tăiat sufletul într-un ciob de oglindă / undeva, în continentul iubirii au năvălit oamenii – cangur...” (Geo Dumitrescu, Africa de sub frunte)

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră