Marius Tucă Show e în direct diseară, de la ora șapte, la Aleph News. Invitații de azi sunt Narcis Dorin Ion, managerul Muzeului Național Peleș Sinaia, și publicistul Ion Cristoiu

31 Mai 2021 | scris de A.A.
Marius Tucă Show e în direct diseară, de la ora șapte, la Aleph News.  Invitații de azi sunt Narcis Dorin Ion, managerul Muzeului Național Peleș Sinaia, și publicistul Ion Cristoiu

Marius Tucă Show e în direct diseară, de la ora șapte, la Aleph News.

Invitații de azi sunt Narcis Dorin Ion, managerul Muzeului Național Peleș Sinaia, și publicistul Ion Cristoiu.

A fost director al Direcției “Muzee, Colecții și Arte Vizuale” din Ministerul Culturii, a fost director general al Castelului Bran și, din 2016, e manager al Muzeului Național Peleș din Sinaia. Autor al numeroase lucrări istorice de referință, istoricul Narcis Dorin Ion a rezistat unor numeroase adversități de-a lungul timpului și până la urmă a reușit să-și impună punctul de vedere. Vine la Marius Tucă Show să răspundă la eterna întrebare: ce se întâmplă cu castelele României? Vor intra ele în posesia statului român sau nu?

Nu știm ce s-a întâmplat cu Florin Cîțu. O fi descoperit vreo pastilă de vorbit corect sau și-a pus filtru la mască. Nu vom putea ști niciodată ce se ascunde în spatele mușchilor umflați brusc ai premierului, fapt e că duminică dimineața a dat nucleara, cum se zice la noi, la intelectuali: și-a anunțat candidatura la șefia PNL: “PNL are nevoie de un suflu nou”, a declamat acesta, punându-l automat în contrapunct pe Orban ca fiind “un suflu vechi”. Degeaba și-a asortat Orban masca la culorile liberalilor. Sub masca lui galbenă, zâmbea, dar nu era zâmbetul lui. Diseară, publicistul Ion Cristoiu vine la Marius Tucă Show pentru o analiză pertinentă a evenimentelor din weekend. Pentru că vechiul dinozaur de presă știe să umble la butonul de finețe și vede ceea ce alții nu văd.

Marius Tucă Show, diseară, de la șapte, la Aleph News și pe miscareaderezistenta.ro. “Dacă treci prin iad, continuă să mergi”, Winston Churchill.

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră