Prima ediție a Festivalului Designerilor din România

26 Mai 2015
Prima ediție a Festivalului Designerilor din România
Prima ediție a Festivalului Designerilor din România, festival independent de modă, va fi organizat la 28 mai, la Sala Kidex din pavilionul central Romexpo București, informează organizatorii.

Festivalul este organizat de Daniela Sala, studentă la Universitatea de Artă, și reunește o serie de nume din industria fashion din România, precum Andreea Diaconu, Nicoleta Veniciuc, Rodica Livinti, Cristiana Maria Purdescu, Elena Etcu, Anda Mănescu.

La festival vor fi prezenți și o serie de specialiști în make-up și hair-style care își vor demonstra abilitățile în fața vizitatorilor.

Potrivit organizatorilor, toate creațiile vestimentare sunt sută la sută românești și sunt realizate de noul val de designeri autohtoni.

„Este un eveniment dedicat artiştilor din ţară! Miresele colecţiilor participante vor fi nimeni altele decât frumoasele asistente tv Renata Gheorghe şi Denisa Bita”, a afirmat creatoarea, înainte de festival. Festivalul de toamnă a designerilor români va fi organizat, anul acesta, tot la Romexpo.  (M.M)

Alte stiri din Life style

Ultima oră