Povestea imaginii bătrânului de 80 de ani care a emoționat internetul

27 Noi 2016 | scris de Cristi Semeghin
Povestea imaginii bătrânului de 80 de ani care a emoționat internetul

Povestea ascunsă în spatele unei imagini postate pe Facebook, în care apare un bătrân, aflat la o intersecție, alături de mașina sa, cu pălăria la piept, a reușit să impresioneze și să îmbuneze inimile internauților.

Bătrânul vindea pe marginea drumului pungi cu lemne de foc, cu cinci dolari bucata, alături de soția sa, care se afla în mașină. Banii erau necesari cuplului pentru a plăti facturile medicale.

"Mi se frânge inima de fiecare dată când trec pe lângă el. Numele lui este Kenneth, Stă pe marginea drumului, în fiecare zi, ore întregi. Anul trecut o avea alături pe scumpa lui soție, Hellen. Acum este singur, mi-a spus că Hellen a pierdut bătălia cu cancerul în urmă cu câteva săptămâni, dar că încă mai vinde lemne de foc pentru că trebuie să plătească în continuare facturile medicale. Nu-i pot cumpăra toată marfa, dar cred că mulți dintre voi pot oferi cinci dolari pentru a-l ajuta", a notat cea care a postat imaginea pe Facebook.

Postarea a impresionat mii de oameni, iar contul deschis pe platforma GoFoundMe, pentru a strânge banii necesari acoperirii facturilor, a strâns în doar șase zile peste 84.000 de dolari, ținta fiind de 60.000.

____________

Citiți și

Dietele, o minciună! De ce ne îngrășăm și cum putem slăbi cu adevărat

Dramă. Tatăl unei jucătoare de tenis a decedat în timp ce urmărea meciul fiicei sale

Activistele FEMEN au pus mâna pe ciocan! (VIDEO)

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră