O prezentatoare TV din SUA a fost diagnosticată cu cancer cu ajutorul unui telespectator

24 Iul 2020 | scris de A.V.
O prezentatoare TV din SUA a fost diagnosticată cu cancer cu ajutorul unui telespectator

O prezentatoare TV din SUA a fost diagnosticată cu cancer, după ce un telespectator vigilent a observat o umflătură pe gâtul acesteia şi i-a trimis un mail, pentru a o anunţa, relatează USA Today.

Victoria Price a dezvăluit pe Twitter că va fi supusă unei intervenţii chirurgicale pentru ca tumoarea canceroasă să-i fie extirpată.

 

„Un telespectator mi-a scris pe mail luna trecută. Mi-a spus că a văzut o umflătură pe gât, care i-a adus aminte de a lui. S-a dovedit că la el era vorba de cancer, la fel şi la mine. Tumoarea este în mijlocul tiroidei, apăsând pe aceasta. Doctorii mi-au spus că se extinde. Dacă nu aş fi primit emailul, nu mi-aş fi sunat niciodată medicul. Este înspăimântător. O să-i fiu mereu recunoscătoare telespectatorului pentru că mi-a scris, un străin, care nu avea nicio obligaţie", a scris jurnalista.

Nu este prima oară când o personalitate TV este atenţionată de cei care-i privesc. În 2019, prezentatoare Deborah Norville şi-a extirpat cu succes o tumoare canceroasă de la nivelul tiroidei, după ce un telespectator i-a scris şi a încurajat-o să meargă la un consult.

 

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră