Milionarul Sebastian Ghiorghiu: ”dacă ai peste 20 de ani, 200.000 euro ar trebui să fie mărunțiș pentru tine!”

02 Ian 2023
Milionarul Sebastian Ghiorghiu: ”dacă ai peste 20 de ani, 200.000 euro ar trebui să fie mărunțiș pentru tine!”

„Dacă ești un tip de peste 20 de ani și nu ai un Lamborghini, ar trebui să te așezi și să ai o discuție serioasă cu tine însuți de ce nu ai un Lamborghini”, a transmis tânărul milionar Sebastian Ghiorghiu, în clip. Controversatul influencer a aruncat bomba în imaginile podcastului său,  unde a strâns 2 milioane de vizualizări și a creat o serie de reacții din partea urmăritorilor, conform nypost.com.

Nativul din Detroit susține că a câștigat 8 milioane de dolari în doar șase ani din diverse afaceri, de la crearea unei agenții de publicitate Google la YouTube și „dropshipping” – practica de comerț electronic de a accepta comenzile clienților fără a păstra stocul real la îndemână.

Acesta este român, însă a fost născut și crescut în Statele Unite. La vârsta lui este deja milionar , iar cea mai recentă afirmație care a stârnit un val de reacții a fost cea conform căreia orice tânăr de 20 de ani ar trebui să poată să își permită o mașină sport. Declarații de acest fel i-au adus multe critici în mediul online privind modul în care și-a făcut el averea, dar acesta n-a întârziat cu replica.

Părinții lui Sebastian Ghiorghiu sunt români, însă acesta s-a născut și locuiește în SUA. După ce a reușit să devină milionar și să-și cumpere mașini de lux, a transmis că orice tânăr de 20 de ani ar trebui să un Lamborghini.

„Îmi dau seama acum că este incredibil de ușor și sunt atât de mulți bani în lume la ora actuală”, a spus Ghiorghiu în timp ce descria cât de ușor este să câștigi suficient pentru un Lamborghini. „Oamenii vor spune că nu sunt în contact cu realitatea și că pot să plec la plimbare.”

Iar tânărul antreprenor – care ar fi avut nouă mașini până la vârsta de 19 ani – crede că oricine poate urma exemplul său. „Îmi dau seama acum că este incredibil de ușor și sunt atât de mulți bani în lume la ora actuală”, a insistat Ghiorghiu, care se laudă cu peste 825.000 de abonați YouTube. „[Suma în dolari] 200.000 de dolari, în raport cu ceea ce există în circulație și cu ceea ce puteți obține, mai ales acum cu instrumente AI pe care le puteți folosi ca niciodată, 200.000 de dolari reprezintă o sumă nebunească.”

El a adăugat: „Și oamenii vor spune că nu sunt în contact cu realitatea și că pot să plec la plimbare”.

Potrivit clipului YouTube menționat mai sus, părinții lui Ghiorghiu s-au mutat în SUA din România în anii 1980. A lucrat la diferite locuri de muncă în liceu, inclusiv la un Taco Bell și la o spălătorie auto. În timpul acestui din urmă job, influencerul a cumpărat un Infiniti G35, care l-a inspirat pe tânăr să înceapă să răstoarne mașini.

Inițial a aspirat să devină neurochirurg, dar a părăsit facultatea pentru a vinde proprietăți imobiliare, după ce a întâlnit un coleg de influență financiar, Graham Stephan, care obține „venituri pasive” vânzând case și închiriind proprietăți.

„Eu am zis: ‘Yo, vreau să fac asta! De fapt, nu vreau să lucrez”, și-a amintit omul de afaceri în devenire inspirație. „Vreau să am libertatea de a face tot ce vreau și să fiu bogat.”

Până la vârsta de 19 ani, Ghiorghiu avea o avere netă între 70.000 și 80.000 de dolari datorită muncii sale în domeniul imobiliar, pe canalul său de YouTube și dropshipping.

Pe când avea 19 ani, românul spunea că avea o avere netă de 70-80.000 de dolari din activitatea în domeniul imobiliar, canalul de YouTube și dropshipping. În prezent, Sebastian ar face între 25.000 și 100.000 de dolari într-o zi și între 300.000 și 400.000 de dolari profit într-o lună, dar nu vrea să se mulțumească doar cu atât.

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră