Cel mai cautat serviciu in materie de nunti este acum disponibil in Romania

02 Aug 2019
Cel mai cautat serviciu in materie de nunti este acum disponibil in Romania

 

 

Locatia de evenimente Mogosoaia Lake View a lansat in premiera nationala serviciul complet pentru nunta regala. 

Conform statisticilor online, cele mai multe cupluri din Romania viseaza la nunta regala.

O locatie de evenimente recent lansata si situata la doar 1 kilometru distanta de Bucuresti, Mogosoaia Lake View, indeplineste acum acest vis.

Pozitionata pe malul lacului Mogosoaia, in imediata vecinatate a zonei de nord a capitalei, locatia de evenimente include doua sali spatioase, cu arhitectura moderna si cu iesire directa catre lac.

Insa serviciul unic lansat de Mogosoaia Lake View propune cuplurilor decise sa faca pasul cel mare o experienta aparte. 

Ziua cea mare incepe cu ceremonia religioasa la biserica Palatului Mogosoaia. Ulterior mirii au parte de sedinta foto si video in curtea si in gradinile Palatului. 

Mirii se imbarca apoi pentru o plimbare romantica cu ambarcatiunea apartinand locatiei, pe lacul Mogosoaia, putand beneficia in continuare de servicii foto si video pentru poze desprinse din povestile cu printi si printese.

Calatoria mirilor cu barca se incheie la pontoanele locatiei Mogosoaia Lake View, unde se organizeaza petrecerea de nunta in superbele saloane cu gradina la lac.

Mogosoaia Lake View devine astfel prima locatie de evenimente care pune la dispozitia clientilor sai intreaga experienta de nunta regala. Pozitionarea deosebita si serviciul unic pe piata "nunta regala" o diferentiaza de alte saloane competitoare.

Interesul pentru acest serviciu s-a reflectat rapid si in rezultatele economice ale companiei - in numai o luna de la lansarea produsului numarul de cereri si cel al contractelor incheiate s-au triplat.

Alte stiri din Life style

Ultima oră