Ce mănâncă, zilnic, Prima Doamnă la Elysee

19 Oct 2017 | scris de Magda Marincovici
Ce mănâncă, zilnic, Prima Doamnă la Elysee

Guillaume Gomez, bucătarul șef la Elysee, a povestit o mică anecdotă referitoare la gusturile și obiceiurile alimentare ale Primei Doamne, Brigitte Macron, scrie Paris Match.  

Guillaume Gomez, care a publicat recent un volum în care prezintă tehnici și rețete deosebite, este frecvent întrebat despre ce mănâncă Emmanuel și Brigitte Macron la Elysee. Evident, Gomez nu a dezvăluit gusturile alimentare, mai ales că timp de zece ani a fost bucătarul șef al președintelui Chirac și alți cinci ani a fost alături de alți președinți. Este o încredere acordată, pe care trebuie să o respecți, spune Guillaume Gomez, invitat la emisiunea ”C a vous”.

Totuși, a povestit o anecdotă, care nu este un secret, a ținut să precizeze Gomez. ”Doamna Macron dorește să mânânce zece fructe și legume zilnic”, cât mai variate și în funcție de anotimp. 

De asemenea, el a mai confirmat, ceea ce explica în Paris Match recent, că pregătește foarte des mini cordon bleu.

De altfel, în luna mai, un documentar ”din culisele unei victorii” a lui Emmanuel Macron, realizat de Yann L'Hénoret, difuzat chiar a doua zi după al doilea tur la prezidențiale, arăta că șefului statului îi place în mod deosebit cordon bleu.

Și, evident, pentru a intra în grațiile noului locatar de la Elysee, Guillaume Gomez pregătește foarte des mini cordon bleu. 

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră