Sâni fermi şi frumoşi! Cinci obiceiuri DE EVITAT dacă vrei să-ţi menţii bustul sănătos

02 Iun 2015
 Sâni fermi şi frumoşi! Cinci obiceiuri DE EVITAT dacă vrei să-ţi menţii bustul sănătos
Trecerea timpului îşi lasă amprenta asupra organismului uman iar sânii, simbol al feminităţii, nu sunt nici ei scutiţi. De regulă, sânii încep să îşi piardă din fermitate după 40 de ani dar în unele cazuri gravitaţia îşi face efectul chiar mai devreme. Pe cale naturală, bucuriile maternităţii îşi pun şi ele amprenta asupra pieptului femeilor. Sânii sunt formaţi din țesut, glande și grăsime și sunt mai multe motive pentru care se pot deforma mai repede decât este cazul. Sunt însă câteva lucuri care depind numai de dumneavostră, aşa că doamnelor dacă vreţi să aveţi sâni fermi pentru mai multă vreme evitaţi să faceţi aceste cinci lucruri, recomandă site-ul http://organichealth.co

Fumatul
Ştim deja că persoanele care fumează au probleme cu îmbătrânirea prematură a tenului. Problemele se extind şi la nivelul fermităţii bustului, totul din cauza scăderii nivelului de colagen din piele. Un studiu din 2008 a demostrat că femeile care îşi aprind o ţigare pe zi prezintă riscul de a avea sâni moi şi lăsaţi.

Dieta
Atunci când ţii cură de slăbire începi să pierzi în greutate mai întâi în zona sânilor iar pentru zonele cu probleme (colăceii de pe abdomen, fund, sau celulita de pe picioare) trebuie să aveţi răbdare şi să mergeţi la sală. Atenţie: nu există cură rapidă fără efecte secundare iar printre acestea se numără şi sânii lăsaţi! Cheia succesului este un stil de viaţă sănătos şi o diteă care să vă ajute să vă menţineţi greutatea optimă

Alergatul
În timp ce unele exerciţii şi antrenamente pot avea efecte miraculoase pentru tonifierea pieptului, antrenamentele cardio intensive cum sunt alergările au efect contrar. Mişcarea continuă a sânilor în timp ce alergaţi va duce la lăsarea pielii. Soluţia pentru a nu avea sânii lăsaţi este să însoţiţi mişcările cardio de exerciţii de tonifiere şi ridicare de greutăţi. .

Expunerea la razele ultraviolete
Atunci când faceţi plajă fără a folosi crema de protecţie riscaţi nu doar să vă ardeţi sau, în cazul mai grav, să faceţi cancer de piele. Pielea pierde din colagen şi se va întinde iar de aici până la sâni care atârnă sau au riduri nu mai e decât un pas. Dacă mai era nevoie, tocmai v-am dat încă un motiv să folosiţi întotdeauna crema de plajă.

Sutienul
Fracezii au realizat un studiu amplu, în care au strâns informaţii timp de 15 ani, şi au ajuns la concluzia că femeile care nu poartă sutien sunt avantajate. „Medical, anatomic ba chiar şi la nivel psihologic, sânii şi nu se simt bine atunci când sunt privaţi de efectele gravitaţiei”, spunea profesorul Jean-Denis Rouillon, de la University of Besançon, Franţa. Ca să vă daţi seama de cât s-a muncit pentru acest studiu: s-au analizat sânii a peste 300 de femei cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani. În timp, profesorul a descoperit că femeile care au renunţat la sutien au dezvoltat ţesut muscular în zona pieptului care a asigurat un suport natural sânilor. Studiul a demonstrat că purtarea sutienului împiedică anumiţi muşchi să se dezvolte iar aceasta duce la accelerarea pierderii fermităţii bustului.

Alte stiri din Life style

Ultima oră