Un australian nu reușește să mai vândă stocurile imense de hârtie igienică

07 Apr 2020 | scris de A.A.
Un australian nu reușește să mai vândă stocurile imense de hârtie igienică

Un bărbat a cumpărat 5.400 de suluri de hârtie igienică în timpul cumpărăturilor excesive declanșate de pandemia de coronavirus și acum încearcă să le vândă, dar nu reușește, scrie MSN, preluat Digi24.

Bărbatul din orașul australian Adelaide a început să contacteze supermarketurile mici în încercarea de a le vinde marfa, pentru că nu mai are voie să o vândă pe internet.

Proprietarul unui magazin a declarat pentru postul TV 9 News că a fost abordat de acesta, după ce stocurile de hârtie igienică din zonă au scăzut.

Mulți australieni cumpără cantități exagera din acest produs, deși lanțurile locale de supermarketuri spun că stocurile revin la normal.

Teama că acest produs va dispărea din comerț a declanșat panică și rafturile de hârtie igienică au fost golite. Lanțuri de magazine precum Aldi, Coles sau Woolworths au fost nevoie să introducă o limită de un pachet per client.

CEO-ul lanțului Woolworths, Brad Banducci, a dezvăluit că supermarketurile sale au vândut peste 20 de milioane de suluri de hârtie igienică într-o săptămână - o dublare a cererii, dar a mai spus că lucrurile "se îmbunătățesc ușor" și că îi sfătuiește pe clienți să cumpere doar ce au nevoie, potrivit Digi24.

Aceeași situație alarmantă se poate repeta și în România, la aceste produse se pot adăuga făina, mălaiul, conservele și alcoolul sanitar.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră