Mărturisiri șocante ale actorului Liam Neeson (VIDEO)

25 Aug 2019 | scris de Andreea Vasilescu
Mărturisiri șocante ale actorului Liam Neeson (VIDEO)

Liam Neeson  a șocat, după o serie de mărturisiri. El spune că a umblat pe străzi încercând să ucidă un ”nenorocit de negru”, după ce o persoană apropiată actorului a fost victima unui viol, și că se simte prost pentru felul în care se purta în acea perioadă, arată un interviu cu artistul publicat de The Guardian.

Actorul spune că a existat o vreme în care a bântuit pe străzi înarmat cu o bâtă specială așteptând să omoare pe cineva ca să răzbune trauma cuiva apropiat.

Liam Neeson a povestit toate acestea presei într-o întâlnire dedicată noului său film, ”Cold Pursuit”. Actorul a completat că îi este acum rușine de comportamentul său din trecut.

Tot ce știa despre agresorul prietenei sale era că a fost vorba despre o persoană de culoare.

”Am bătut în sus și în jos străzile cu o bâtă la mine, în speranța că o să se ia de mine cineva. Îmi e rușine să spun, am făcut asta vreme de o săptămână, în speranța că ”un nenorocit de negru” o să iasă dintr-o cârciumă și o să se ia de mine, știi? Ca să am de ce să-l omor”, a povestit actorul.

”Înțeleg nevoia de răzbunare, dar nu duce decât la și mai multă răzbunare, la și mai multe crime, și mai multe crime”, a spus el.

 

Alte stiri din Film

Ultima oră