Un pedofil german și-a violat fiica româncă, sub amenințarea că o trimite înapoi în România

14 Apr 2018
Un pedofil german și-a violat fiica româncă, sub amenințarea că o trimite înapoi în România

Caz absolut revoltător semnalat de cotidianul german Reutlinger General Anzeiger. În urma unui proces, care are loc de o săptămână la Judecătoria Tubingen, au ieșit la iveală amănunte cutremurătoare despre drama trăită de o româncă în vârstă de 30 de ani.

În 1999, inculpatul a cunoscut o femeie din România și a decis să o aducă în Germania împreună cu cele două fiice ale ei. Conform rechizitoriului întocmit de procurori, nici nu s-au instalat bine la noua casă, că bărbatul a violat-o pe una dintre copile, pe atunci de doar 12 ani, sub amenințarea că o trimite înapoi în România.

Tot cu această amenințare, a forțat-o să nu spună nimic nimănui despre cele întâmplate. De teamă, fata a păstrat totul secret, însă la maturitate a ajuns să sufere de depresie severă și să aibă tentative de sinucidere. 

Internată în mod repetat într-o clinică de psihiatrie, tânăra s-a destăinuit într-un final echipei medicale. “Tatăl ei vitreg a violat-o în urmă cu aproape 20 de ani”.

Bărbatul de 52 de ani a fost reținut pentru audieri, însă este judecat în stare de libertate pentru pedofilie. 

Procurorii îl acuză că între 1999 și 2002 și-a violat în mod repetat cele două fiice vitrege de 12 și 13 ani. Inculpatul din Tubingen a recunoscut doar prima agresiune și susține că restul acuzațiilor sunt inventate.

 “Mi-e rușine de ce am făcut, dar nu m-am atins de a doua fată. De câțiva ani, am o relație proastă cu ea și cred că acesta e modul ei de a se răzbuna pe mine”, a declarat bărbatul.

Alte stiri din Externe

Ultima oră