Leonardo DiCaprio strânge bani pentru America’s Food Fund: fond de 12 milioane de dolari pentru combaterea foametei din timpul pandemiei

02 Apr 2020 | scris de A.A.
Leonardo DiCaprio strânge bani pentru America’s Food Fund: fond de 12 milioane de dolari pentru combaterea foametei din timpul pandemiei

Actorul american devenit celebru în urma rolului din filmul Titanic, Leonardo DiCaprio, se numără printre iniţiatorii unui proiect caritabil, America’s Food Fund, în care ar trebui să se strângă 12 milioane de dolari, menit să ajute familiile cu venituri reduse, persoanele în vârstă şi cele rămase fără slujbă din cauza crizei provocate de pandemie.

 Leonardo DiCaprio se numără printre iniţiatorii unui fond în care va fi strânsă suma de 12 milioane de dolari, care va fi folosită pentru furnizarea de alimente pentru cei afectaţi de criza provocată de pandemia de coronavirus.

 Alături de DiCaprio, în iniţiativă sunt implicate femeia de afaceri Laurene Powell Jobs şi fundaţiile Apple şi Ford.  

Proiectul, dedicat şi copiilor care depind de mesele oferite în şcoli pentru a supravieţui, va fi realizat în colaborare cu World Central Kitchen şi Feeding America, potrivit Associated Press.  La nivel mondial, peste 960.000 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus, iar peste 49.000 au murit. Pandemia a afectat şi economiile ţărilor, dar şi sistemele de sănătate, scrie Mediafax.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Film

Ultima oră