Jennifer Aniston a donat 1 milion de dolari mișcării ”Black Lives Matter”

09 Iun 2020 | scris de A.A.
Jennifer Aniston a donat 1 milion de dolari mișcării ”Black Lives Matter”

Jennifer Aniston este o susținătoare înflăcărată a mișcării ”Black Lives Matter” apărute în urma decesului bărbatului de culoare George Floyd, precizează Insider.

Celebra actriță care a cunoscut o popularitate în creștere în urma rolului din serialul Friends nu s-a rezumat la demararea unor petiții și la postări publice pe conturile de socializare pentru a susține respectarea drepturilor afro-americane.

Într-o știre prezentată de Entertainment Tonight și confirmată de Insider s-a confirmat că Aniston a donat în ultima perioadă unor organizații ce luptă pentru drepturile omului 1 milion de dolari.

Putătorul de cuvânt al actriței a confirmat sumele donate câtorva organizații, inclusiv către Color of Change, o organizație căreia a decis să-i promoveze intens activitatea pe o rețea de socializare.

Chiar dacă Aniston nu a dorit să facă public gestul său de a sprijini financiar persoanele defavorizate, ea a postat un clip video în care autorul și activistul James Baldwin prezenta câteva idei personale menite să creeze o imagine legată de problemele cu care se confruntă populația de culoare.

”Această săptămână ne-au adus vești îngrijorătoare. Trebuie să realizăm că rasismul și brutalitatea din țara noastră continuă de prea mult timp și nu este NICIODATĂ în regulă”, a transmis Aniston prin intermediul contului personal de Instagram.

”Ca aliați, ce luptăm pentru egalitate și pace, trebuie să ne asumăm responsabilitatea de a atrage atenția asupra acestor probleme, să solicităm dreptate, să ne educăm în spiritul luptei împotriva rasismului și cel mai important lucru să răspândim bunătate și iubire”, a adăugat actrița.

”Cât timp se va mai scurge fără a impune schimbarea mult așteptată? CÂT TIMP VOM MAI AȘTEPTA?”, a transmis Aniston atunci când a îndemnat oamenii să semneze petiția prin care organizațiile solicită respectarea legilor în urma uciderii lui George Floyd.

Alte stiri din Film

Ultima oră