Zelensky: "Dumnezeu poartă steagul ucrainean pe umărul lui"

05 Mai 2024
Zelensky: "Dumnezeu poartă steagul ucrainean pe umărul lui"

În discursul său de Paște, președintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a cerut ucrainenilor să se unească în rugăciune unii pentr alții și pentru soldații de pe front - și a spus ca Dumnezeu este „aliat” în războiul cu Rusia.

Într-un videoclip filmat în afara Catedralei Sf. Sofia din Kiev, domnul Zelensky, purtând o cămașă tradițională brodată, a spus că Dumnezeu „are steagul ucrainean pe umăr”. Cu un asemenea aliat, viața cu siguranță va cuceri moartea, asigură președintele ucrainean.

"Biblia ne învață să ne iubim aproapele. Iar prezentul ne-a arătat adevăratul sens al acestui cuvânt. Când ne sprijinim și ne ajutăm unul pe altul chiar și la sute de kilometri distanță unul de celălalt. Ne protejăm unii pe alții. Ne rugăm unul pentru altul. Când toți ne-am apropiat unul de celălalt, am devenit vecinii unii altora. Iar fostul nostru vecin, care ne punea mereu să-l luăm drept frate, rămâne departe de noi de secole. Au călcat toate poruncile, au râvnit casa noastră și au venit să ne omoare. Lumea o vede.

Dumnezeu o știe. Și credem că Dumnezeu poartă steagul ucrainean pe umărul lui . Prin urmare, cu un astfel de aliat, viața va prevala cu siguranță asupra morții."

Alte stiri din Externe

Ultima oră