VIDEO CUTREMURĂTOR. Cinci bărbați înarmați au violat o tânără de 21 de ani: "Pe tata l-au legat de un copac și l-au obligat să privească"

07 Iun 2015
VIDEO CUTREMURĂTOR. Cinci bărbați înarmați au violat o tânără de 21 de ani:
Poveste cutremurătoare a unei tinere din Waterfall, Africa de Sud. În urmă cu șapte ani, Jess Foord, acum în vârstă de 28 de ani, a avut parte de o experiență oribilă.

În ziua de 2 martie 2008, Jes își plimba câinele împreună cu tatăl ei, într-o zonă aflată în apropierea casei lor. La un moment dat, cinci tineri înarmați cu pistoale și cuțite s-au apropiat de cei doi.

"Când i-am văzut, am crezut că vor să ne jefuiască. Nu a fost așa. Pe tata l-au legat de un copac, i-au ținut cuțitul la gât și l-au obligat să-i privească în timp ce, rând pe rând, mă violează. Unul dintre ei mi-a rupt pantalonii, în timp ce altul îmi ținea cuțitul la gât. Unul câte unul. Am crezut că nu se va termina niciodată", își amintește Jes.

În urma violului, fetei i s-a administrat un tratament similar celui pentru bolnavii de cancer pentru a preveni riscul infectării cu HIV, scrie Metro.

Hotărâtă să-și facă dreptate, tânăra le-a oferit anchetatorilor dovezi împotriva celor cinci atacatori și, nu după mult timp, aceștia au fost condamnați, împreună, la 107 de ani de închisoare.

Ntuthuko Chili, 18 ani, Mbotho Msomi, 26 de ani, și Lindani Maphumulo, 19 ani, au primit închisoare pe viață pentru viol și câte 15 ani de închisoare pentru jaf armat cu circumstanțe agravante.

Siyabonga Ntinga, 18 ani, a fost achitat pentru acuzația de viol, dar condamnat la 15 ani pentru jaf.

Al cincilea suspect, în vârstă de 17 ani, și-a recunoscut fapta și a fost condamnat la 17 ani de închisoare. (V.M.)

Alte stiri din Externe

Ultima oră