Cum a reușit o veveriță beată să distrugă un club

21 Iul 2015
Cum a reușit o veveriță beată să distrugă  un club
Proprietarul unui club din  Worcestershire, Marea Britanie, a rămas cu gura căscată atunci când a venit la local, dimineață, și a crezut că a fost călcat de hoți. Încăperea în care a intrat era devastată și nu mică i-a fost mirarea când și-a dat seama că nu i-a disparut nimic și nu exista niciun semn de intrare forțată.

”Am observat atunci o veveriță, care se comporta de parcă ar fi fost beată. Un butoi cu bere zăcea răsturnat pe podea, drept care am dedus că într-adevăr era beată. Pahare sparte, sticle distruse, perdelele sfâșiate. Pe scurt, am avut o pagubă de cel puțin 300 de lire sterline”, a declarat Sam Boultler (62 de ani), proprietarul Honeybourne Railyway Club.

Potrivit Western Daily Press, într-un final, omul a reușit să prindă veverița și i-a dat drumul afară. ”N-am mai văzut așa ceva, era un dezastru în jur. În mod sigur a lipăit toată berea din butoi. Nici măcar nu-și mai ținea echilibrul, alerga de colo-colo fără nicio noima”, a mai povestit Boultler, șocat de ceea ce s-a întâmplat.

Alte stiri din Externe

Ultima oră