O vacă a rămas cu capul înţepenit într-o scorbură. Ce a urmat e de neimaginat

30 Iul 2015
O vacă a rămas cu capul înţepenit într-o scorbură. Ce a urmat e de neimaginat
O vacă şi un taur au rămas cu capetele înţepenite în scorbura aceluiaşi copac, la o distanţă de câteva zile. Animalele au fost găsite înTrelissick House, Cornwall, scrie bbc.co.uk.

Primul incident a avut loc vinerea trecută, iar personalul a stat o jumătate de oră încercând să găsească o modalitate de a elibera taurul blocat în scorbură. Până la urmă, ei au decis să cioplească din copac pentru a-i putea scoate capul care se blocase din cauza unei urechi.

Al doilea incident a avut loc marţi, iar de data aceasta protagonista a fost o vacă. Şi în cazul acesteia, oamenii au procedat exact ca în cazul taurului pentru a o elibera.

Un angajat al National Trust, Craig Hardman, a spus că atunci când i s-a spus despre primul incident, cu taurul blocat în scorbură, a crezut că e vorba despre o glumă. Dar când a ajuns la faţa locului a văzut că treaba este destul de serioasă.  

"Nu ştim de ce animalele au făcut asta. Ne -am uitat în scorbură şi nu e nimic acolo care să le atragă. Ne gândim că poate or fi nişte insecte care le atrag acolo sau poate vor şi ele să fie puţin singure. Am avut două vaci blocate acolo la interval de patru zile. Din câte ştiu, acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată. E puţin cam ciudat", a mai spus Hardman.

În urma acestor incidente, s-a decis împrejmuirea copacului pentru a împiedica animalele să se mai blocheze acolo.

Citiţi mai multe ştiri din Externe!
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră