Unul dintre primii bebeluşi născuţi la Washington, în noaptea de Anul Nou, are mamă româncă (VIDEO)

04 Ian 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Unul dintre primii bebeluşi născuţi la Washington, în noaptea de Anul Nou, are mamă româncă (VIDEO)

Dima Jonathan Phillips s-a născut la ora 03:21, în Washington D.C, iar numele lui a ajuns subiect de ştire la postul local ABC7-WJLA, din Statele Unite. Este unul dintre primii bebeluşi născuţi în zona Washington D.C în noaptea de Anul Nou, şi primul născut pentru Diana Şamata Phillips, mama lui, şi Tyler Phillips, tatăl.

Aşadar, unul dintre primii copii veniţi pe lume în 2018 în Washington DC, la Sibley Memorial Hospital, are origini româneşti. Şi a dat peste cap şi planurile familiei pentru masa de Revelion!

Diana Şamata Phillips s-a născut în România, iar numele primului său copil vine din partea bunicilor lui - Dima, de la cel din partea mamei, şi Jonathan, de la cel din partea tatălui.

 

"Eram în România când am vorbit şi mi-au spus că îl va chema Dima. Am fost foarte încântat şi recunoscător amândurora", a povestit tatăl Dianei pentru sursa citată.

La centrul medical adventist Shady Grove din Rockville o fetiţă a venit pe lume la ora 12:03, iar la Holy Cross Hospital micuţul Rhys Atlas a văzut lumina zilei la ora 01:51, mai notează sursa citată. 

Cum cei născuţi în noaptea de Anul Nou vor avea toată viaţa de sărbătorit dublu, şi pentru părinţi acest lucru reprezintă un motiv de bucurie şi mândrie. "El a ales ziua aceasta, nu eu. A vrut să fie primul! Cu siguranţă îi voi spune că oamenii din lumea întreagă îl sărbătoresc an de an", a declarat Diana Şamata pentru sursa citată.

Alte stiri din Externe

Ultima oră