Un şofer ROMÂN aflat în Anglia A OMORÂT O FETIȚĂ DE DOI ANI. Mesajul sfâşietor al familiei Natashei

31 Mai 2015
Un şofer ROMÂN aflat în Anglia A OMORÂT O FETIȚĂ DE DOI ANI. Mesajul sfâşietor al familiei Natashei
Mircea Huşarencu, 46 de ani, conducea un minibus când a lovit un autoturism în care se afla o fetiţă de doi ani, Natasha Packman, care a murit în urma impactului, scrie express.co.uk.

Accidentul a avut loc acum o lună, în Avonmouth, Bristol, iar Huşarencu a fost audiat de un tribunal local, fiind acuzat că a provocat decesul fetiţei din neglijenta si conducerea periculoasă a unui autovehicul.

În cadrul audierii, românul le-a spus judecătorilor, prin intermediul unui interpret, că venise în Anglia doar cu o săptămână înainte de accident.
Avocatul lui Huşarencu, Paul Cook, a declarat că românul a suferit o pierdere de memorie, nemaifiind în stare să-şi facă asigurare sau un cont bancar.

Judecătorul a amânat cauza pentru 4 septembrie şi a stabilit ca Husarencu să poată fi eliberat pe cauţiune.

Familia fetiţei a tranmis prin intermediul presei un mesaj sfâşietor. “Rănile şi oasele rupte ni se vor vindeca in timp , dar inimile noastre vor fi distruse pentru totdeauna . Singura noastră consolare în toată această tristețe teribilă este că frumoasa noastră fiică nu a simţit nici o durere și nu a suferit în ultimele sale ore din viaţă “, a declarat familia fetiţei ucise în accident.

Ei au mai spus că le sunt recunoscători prietenilor şi celor care le-au fost alături pentru a nu se simţi singuri în această grea încercare.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră