Un selfie care a şocat Italia

04 Iun 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Un selfie care a şocat Italia Galerie foto (2)

În gara Piacenza, din Italia, un accident s-a transformat în dezbatere naţională. Un tren a lovit o femeie, rănind-o grav. Echipajul de intervenţie la faţa locului a sosit imediat, încercând să îi acorde primele îngrijiri medicale femeii. În timpul intervenţiei membrilor echipajului, un bărbat, tânăr, nu a găsit nimic mai bun de făcut decât să îşi facă un selfie cu victima! O atitudine care a provocat furie în Italia.

Fotografia a fost publicată de cotidianul Liberta, în weekend. Şi de atunci este share-uită masiv, inclusiv agenţia naţională de ştiri italiană ANSA publicând o informaţie ilustrată pe această temă. Incidentul datează din 26 mai, scrie 7sur7.be.

"Astăzi, în paginile ziarului Liberta, vă public o fotografie pe care am făcut-o acum câteva zile, şi a cărei explicaţie foto, în subsol, ar trebui să fie: Houston, avem o problemă! Adică suntem pierduţi, terminaţi, fără etică", scrie jurnalistul Giorgio Lambri pe Facebook.

Maximum de abjecţie: tânărul face şi semnul V, al victoriei, în selfie-ul său detestabil!

Potrivit presei locale, femeii accidentate a trebuit să i se amputeze un picior, în urma gravului accident suferit. Autorul selfie-ului a fost abordat de poliţie, care i-a cerut să îşi şteargă clişeul, însă agenţii nu l-au reţinut, căci acest tip de atitudine nu este pedepsită prin lege.

Dar, de când a fost făcută publică fotografia, indignarea este maximă. Mulţi îşi exprimă furia pe reţelele de socializare, scriind că imbecilitatea nu are limite şi că nu mai există speranţă.

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră