Un puștan român de 14 ani a terorizat o localitate austriacă. Polițiștii i-au pus cătușele

10 Aug 2015
Un puștan român de 14 ani a terorizat o localitate austriacă. Polițiștii i-au pus cătușele
Lista acuzațiilor pentru un adolescent român de 14 ani pare incredibilă: constrângere, lipsire de libertate, amenințare deosebit de periculoasă, vătămare corporală, jaf și șantaj.  

Doi frați români de 14 și 17 ani au semănat spaimă timp de mai multe luni în localitatea austriacă Kottingbrunn, aflată în apropriere de Wiener Neustadt.

În mod surprinzător, mai violent s-a dovedit tânărul de 14 ani. Ultima sa ispravă a pus însă autoritățile pe jar, care nu mai par dispuse să închidă ochii.

Conform osterreich.at, la finalul săptămânii trecute, el a amenintat cu un cuțit un adolescent de aceeași vârstă, solicitând toți banii pe care îi avea asupra sa. După ce i-a sustras banii și mâncarea, a fugit și a aruncat cuțitul.

Elevul a raportat incidentul la poliția locală, care a demarat căutările. Fiindcă a opus rezistență și a încercat să îi agreseze pe polițiști, aceștia i-au pus cătușele și l-au dus într-un centru de detenție din Wiener Neustadt.

Tânărul riscă fie trimiterea într-o școală de corecție, fie expulzarea în România. Polițiștii au emis deja o interdicție de port armă pe numele său. (I.D)

Alte stiri din Externe

Ultima oră