Un roi de muşte a provocat accidente şi a închis un pod. "Ne intrau în gură"

15 Iun 2015
 Un roi de muşte a provocat accidente şi a închis un pod.
Un roi de muşte a fost atât de dens încât a provocat în acest weekend accidente de motocicletă şi a forţat închiderea unui pod între Columbia şi Wrightsville, în statul american Pensilvania.

Publicaţia Lancasteronline a relatat că mii de muşte au roit în jurul luminilor podului Veterans Memorial, de peste râul Susquehanna, şi apoi au căzut la pământ. Muştele moarte au provocat trei accidente de motocicletă şi au acoperit o mare parte din podul Veterans Memorial.

Chad Livelsberger, şeful pompierilor din Wrightsville, a descris fenomenul ca fiind o furtună de zăpadă în iunie. „Dar în loc de zăpadă, au fost muşte. Muştele negre arată ca nişte viermi cu aripi” , a spus el.

„ Vizibilitatea era zero pe pod pe o distanţă de un sfert de milă. Pe partea de pod dinspre Columbia nu erau aşa multe muşte, dar suficiente pentru a provoca un al treilea accident de motocicletă”, a declarat şi Scott Ryno , şeful pompierilor din Columbia.

Chad Livelsberger a vorbit şi despre dificultăţile cu care s-a confruntat echipajul în timp ce intervenea după ciocnirea unor motociclete. „ Ne intrau în gură. A trebuit să închidem ochii. A trebuit să le alungăm. Chiar şi atunci când ne-am întors, aveam impresia că insectele mişunau pe noi”, a mai spus el. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră