Un medic veterinar care trafica droguri ascunzându-le în căţeluşi, arestat

23 Iun 2015
Un medic veterinar care trafica droguri ascunzându-le în căţeluşi, arestat

Poliţia spaniolă a arestat un medic veterinar venezuelean, căutat în SUA, pentru că făcea trafic de heroină prin implantarea acesteia în corpul unor căţeluşi, scrie latino.foxnews.com. Un purtător de cuvânt al Gărzii Civile a declarat marţi că Andrés López Elorza, 33 de ani, a fost arestat sâmbătă în oraşul Santa Comba unde acesta se acundea după ce instanţa naţională a autorizat luna trecută extrădarea lui.

De asemenea, Poliţia spune că autorităţile columbiene au descoperit 3 kilograme de heroină implantate în trupul unuor căţeluşi în timpul unui raid efectuat în 2005 la o clinică veterinară din Medellín. Oficialul citat a mai spus că veterinarul a făcut parte dintr-o reţea de traficanţi de droguri care folosea câinii pentru a trimite heroină lichidă din Columbia în SUA. 
López  a fost arestat în Spania acum doi ani dar a fost eliberat până când a fost luată în discuţie extrădarea sa.

Conform acestuia,  López trăia în Spania de 8 ani, fiind căsătorit, cu doi copii. Aici, el a lucrat ca veterinar pentru două companii, unde colegii au avut numai cuvinte de laudă despre el, şi nu a avut dosar pentru trafic de droguri. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră